Share
Voorvertoning
Nieuwsbrief Veilig! april 2020
Samen kijken we met andere ogen naar veiligheid. In deze nieuwsbrief informeren en inspireren we graag over actuele items, met uiteraard aandacht voor de coronacrisis die ons land in een greep houdt. In deze editie gaat het bijvoorbeeld over thuiswerken en riskmanagement, over thermische technologie voor initiële koortsmeting en over toepassingen voor crowd management in winkels.

Samen komen we deze periode te boven!

Ellen Groenewoudt
algemeen directeur
Thermische techniek ziet het onzichtbare
Trigion creëert veiligheid en doet dat steeds vaker met integrale oplossingen waarbij beveiligingsdiensten worden gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. In samenwerking met specialisten in beveiligingstechniek versnellen we de ontwikkeling en toepassing van thermische technologie. Technologie die ook toegepast kan worden voor initiële screening op koorts.

Lees meer >
Thuiswerken en riskmanagement in tijden van een (corona)crisis
Maatregelen rond het coronavirus hebben grote invloed op ons privéleven en op ons werk. Het kabinet vraagt mensen om hun sociale contacten te beperken en waar mogelijk thuis te werken. In een tweeluik gaan specialisten van Hoffmann in op risico’s en maatregelen rond thuiswerken (deel 1) en op riskmanagement in tijden van een (corona)crisis (deel 2).

Lees meer >

Geautomatiseerd deurbeleid winkels
Om verspreiding van het coronavirus te beperken heeft de overheid maatregelen genomen die invloed hebben op de retailsector. Winkels die open blijven hanteren een strikt toegangsbeleid en mogen niet meer dan één persoon per 10 m2 toelaten. In samenwerking met specialisten van Crowd Support vertaalt Trigion crowd control technologie voor evenementenbeveiliging naar andere sectoren.

Lees meer >

Hoffmann Tips #239 april 2020
Begin april verscheen editie #239 van de Hoffmann Tips, met verhalen en achtergronden over fraude, integriteit, cybersecurity en riskmanagement. In deze editie leest u meer over de impact van onverwachte gebeurtenissen en tips voor bedrijven in tijden van corona.

Download Hoffmann Tips >

Een psychologische benadering van awareness in cybersecurity
In samenwerking met Informatiebeveiliging Magazine publiceerden sociaal psychologen dr. Inge Wetzer en drs. Elke Weijkamp een drieluik over ‘het meten van gedrag in cybersecurity’. Het gaat over een psychologische benadering van awareness in cybersecurity (deel 1), over vragenlijsten die tekort schieten (deel 2) en over CEO-fraude (deel 3).

Lees meer >

Goede en veilige hulpverlening in coronaposten
Overheden en zorginstellingen hebben ingrijpende maatregelen genomen om hulpverlening voor patiënten met corona klachten goed en veilig te houden. Gezamenlijke hulpverlening is massaal op gang gekomen, zoals bijvoorbeeld in de gemeente Schiedam. Daar hebben de GHOR, het geneeskundig onderdeel van de Veiligheidsregio, de gemeente Schiedam, Huisartsenpost Schievliet locatie NWN, het Rode Kruis en andere partijen de Margiethal in Schiedam ingericht als COVID-19 post. Met diverse oplossingen draagt Trigion bij aan een veilige omgeving waarin samenwerkende hulpverleners hun werk kunnen doen.

Lees meer >

Ziekenhuizen helpen ons. Wij helpen ziekenhuizen bij cyberincidenten.
De zorg zet alle zeilen bij om onze samenleving te helpen. Tegelijkertijd misbruiken criminelen de situatie om zorginstellingen en zorgaanbieders digitaal aan te vallen. Digitale beveiligingsexperts in Nederland vinden dit onvoorstelbaar en verenigen zich in de coalitie 'Wij Helpen Ziekenhuizen'.

Lees meer >

Ook interessant
Volg ons ook op social media
 
 
 
 
 
Deze mail is met zorg samengesteld door Trigion.
Wilt u deze mailing niet meer ontvangen? Klik hier om uit te schrijven.

 
Trigion, Karel Doornmanweg 4, 3100 AC Schiedam, Nederland